• Renovera badrum i Trollhättan
  • Renovera badrum i Trollhättan

Badrumsrenovering i Trollhättan

Har du planer på badrumsrenovering i Trollhättan? Att planera, renovera och inreda ett badrum är en rolig och spännande utmaning som många står inför någon gång i livet. Vi på Eje´s Golv hjälper dig gärna med allt från tidig planering till färdigställt badrum.

När badrum ska renoveras är det många viktiga beslut som måste tas – med allt från placering av ljuskällor till materialval. Vi vet att badrum kan vara bland det svåraste att planera för i ett hem och vi har också förståelse i att detta ibland kan kännas som en överväldigande och ganska krävande uppgift.

Konsultation

Vi erbjuder personlig rådgivning för att hjälpa till med att planera drömbadrummet. Du är alltid välkommen att boka en tid för en konsultation med en av våra badrumsexperter.

Inspirerande visningsmiljöer

För att underlätta har vi skapat olika visningsmiljöer här i butiken, för att göra det lite enklare att föreställa sig materialen tillsammans och för att ge en tydligare känsla av hur resultatet kommer att bli.

Ditt framtida badrum i 3D

När du är här på ett möte kan vi måtta upp en 3D-ritning av ditt framtida badrum, vilket ger dig en realistisk och visuell bild av hur resultatet kommer att se ut. Detta kommer förhoppningsvis att göra det enklare att fatta beslut och visualisera ditt nya badrums utseende.

Vi hjälper dig att skapa drömbadrummet

Vårt mål är att hjälpa dig med att skapa det perfekta badrummet som uppfyller både praktiska behov och önskad finish. Våra kunniga och erfarna montörer hanterar allt från keramik till våtrumsvinyl med stor yrkesskicklighet och vana händer.

Vi har ett brett sortiment av badrumsinredning, våtrumsvinyl, och keramik så vi har något som passar de allra flesta stilar och budgetar. Oavsett om du vill ha ett modernt och minimalistiskt badrum eller en mer klassisk och tidlös design, så har vi möjlighet att uppfylla dina önskemål.

Vi är GVK-auktoriserade (Golvbranschens VåtrumsKontroll) sedan 1992, vilket innebär att vi följer de anvisningar och rekommendationer som finns för säkra våtrumsinstallationer. Detta ger dig trygghet och försäkrar dig om att våra arbeten alltid håller högsta kvalitet.

Dessutom lämnar vi 10 års garanti på alla våra arbeten, så att du kan känna dig säker på att ditt nya badrum kommer att hålla i många år framöver.

Renovera badrum i Trollhättan

Eje´s Golv är en partner som kan erbjuda helheten när det kommer till badrumsrenovering i Trollhättan. Med våra visningsmiljöer i butiken, 3D-ritningar och erfarna montörer på plats hos dig, kan vi hjälpa dig att skapa ditt drömbadrum.

Vi renoverar badrum för privatpersoner, fastighetsägare och kommunala bolag samt även för mindre och medelstora byggföretag.

Ta steget nu och kontakta oss för att boka en tid för rådgivning – sedan när du är redo kan vi påbörja resan mot ett vackert och funktionellt badrum som kommer att vara en fröjd att använda i många år.

Vill du att vi kontaktar dig gällande nytt badrum?