KLICKA PÅ BILDEN FÖR

EN RUNDTUR I BUTIKEN

Om Oss

Ejes Golv AB säljer och installerar olika golvlösningar som till exempel: plastgolv, trägolv, textilgolv, laminat, golv- och väggmattor, kakel/klinkers. Förutom detta utför vi även badrumsrenoveringar i samarbete med flera lokala partners för att erbjuda en helhetslösning. Företaget beläget i Trollhättan och har funnits sedan 1981. För att kunna erbjuda en så nära helhetslösning för hemmet säljer vi även Flüggers stora färgsortiment för både inomhus och utomhus. För inte att glömma alla olika tapetleverantörer som finns under vårt tak.

Den verksamhet vi bedriver idag är golventreprenad med både mattläggare och plattsättare. Vårt primära geografiska område är Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla, med omnejd, där vi hjälper så väl privatpersoner, kommunala bolag, fastighetsägare samt mindre och medelstora byggföretag.

I lokalerna finns även en stor butik med ett brett sortiment inom golv, kakel, färg och tapeter från ledande tillverkare. I butiken arbetar heltidsanställd personal med en gedigen kunskap och erfarenhet inom branschen. Inga rum är lika. Välkommen in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt material just till dig. Det är bara fantasin som kan sätta gränser.

Om du anlitar en hantverkare som har F-skattsedel har du möjligt att använda dig utav ROT-avdrag. Det innebär ett 30% avdrag på arbetskostnaden och gäller för renovering, ombyggnation mm utav bostadsrätter och hus. Varje ägare har upp till 50 000 kr per person samt år att kunna utnyttja.

Varmt välkomna hälsar vi på Ejes Golv AB / Flügger Färg i Trollhättan.