Badrumsrenovering Vänersborg

Att planera, renovera och inreda ett badrum är en rolig och spännande utmaning som många står inför någon gång i livet. Det är mycket att tänka på, så vi på Eje´s Golv hjälper dig gärna till en lyckad badrumsrenovering i Vänersborg – med allt från tidig planering till färdigt badrum.

Vi vet att badrum kan vara bland det svåraste att planera för i ett hem och vi förstår också att detta ibland kan kännas som en överväldigande och ganska krävande uppgift. Det är många viktiga beslut som måste tas – med allt från materialval till placering av ljuskällor.

Inspirerande visningsmiljöer

För att underlätta har vi skapat olika visningsmiljöer i vår butik i Trollhättan, för att göra det lite enklare att föreställa sig materialen tillsammans och för att ge en tydligare känsla av hur resultatet kommer att bli.

Konsultation

Vi erbjuder även personlig rådgivning för att hjälpa till med att planera drömbadrummet. Du är alltid välkommen att boka en tid för en konsultation med en av våra badrumsexperter.

Ditt framtida badrum i 3D

Under mötet kan vi måtta upp och skapa en 3D-ritning av ditt framtida badrum, vilket ger en realistisk och visuell bild av hur resultatet kommer att se ut. Detta kommer förhoppningsvis att göra det enklare att fatta beslut och visualisera ditt nya badrums utseende.

Vi hjälper dig att skapa drömbadrummet

Vårt mål är att hjälpa dig med att skapa det perfekta badrummet som uppfyller både praktiska behov och önskad finish. Våra kunniga och erfarna montörer hanterar allt från keramik till våtrumsvinyl med vana händer och med stor yrkesskicklighet.

Oavsett om du vill ha ett modernt och minimalistiskt badrum eller en mer klassisk och tidlös design, så har vi möjlighet att uppfylla dina önskemål. Vi har ett brett sortiment av badrumsinredning, våtrumsvinyl, och keramik för att ha något som passar de allra flesta stilar och budgetar.

Vi är GVK-auktoriserade (Golvbranschens VåtrumsKontroll) sedan 1992, vilket innebär att vi följer de anvisningar och rekommendationer som finns för säkra våtrumsinstallationer. Detta ger dig trygghet och försäkrar dig om att våra arbeten alltid är av högsta kvalitet.

Dessutom lämnar vi 10 års garanti på alla våra arbeten, så att du kan känna dig säker på att ditt nya badrum kommer att hålla i många år framöver.

Renovera badrum i Vänersborg

Eje´s Golv är en partner som kan erbjuda helheten när det kommer till badrumsrenovering i Vänersborg. Med våra visningsmiljöer i butiken, 3D-designmöjligheter och erfarna montörer på plats hos dig, kan vi hjälpa dig att skapa ditt drömbadrum.

Vi renoverar badrum för privatpersoner, kommunala bolag, fastighetsägare och även mindre och medelstora byggföretag.

Har du planer på badrumsrenovering i Vänersborg? Ta steget nu och kontakta oss för att boka en tid för rådgivning – sedan när du är redo kan vi påbörja resan mot ett vackert och funktionellt badrum som kommer att vara en fröjd att använda i många år.

Vill du att vi kontaktar dig gällande nytt badrum?