Golvläggare Lilla Edet

Att byta golv är en snabb och effektiv metod för att förändra både känslan och utseendet i ett rum. Ett nytt, vällagt golv har en större inverkan än man kanske tror. Våra erfarna golvläggare i Lilla Edet finns här för att hjälpa dig skapa ett golv av högsta kvalitet, anpassat efter önskemål och det slitage som det kommer att utsättas för.

Vi är specialister på golv

Vi guidar dig gärna genom val av golvmaterial, färger och finish. Om du vill se och känna på vårt sortiment är du varmt välkommen till vår butik och showroom på Tingvallavägen 34 i Trollhättan. Där kan du även få svar på alla dina frågor om golv och golvläggning.

Erfarna golvläggare

Med över 30 år i golvbranschen är vi specialister på olika golv och hur de ska hanteras. Våra golvläggare har tillsammans lagt tusentals kvadratmeter golv och har stor erfarenhet av att montera olika golvmaterial såsom klinker, vinyl, linoleum och heltäckningsmattor.

När det kommer till laminat, vinylclick och trägolv samarbetar vi med några av de mest kunniga byggfirmorna i Trestad. Detta partnerskap gör det möjligt för oss att kunna erbjuda alla möjliga slags alternativ när det är dags att välja det perfekta golvet för ditt hem eller arbetsplats.

Lilla Edets snyggaste golv

Ett snyggt golv kan verkligen förvandla ett rum och ge det karaktär. Genom att satsa på kvalitet i materialval och anlita erfarna golvläggare kan du få ett golv som framhäver rummets bästa egenskaper.

Vår högsta prioritet är att du som kund ska bli mer än nöjd och att du stolt kan säga att du har de snyggaste golven i hela Lilla Edet efter att vi har utfört vårt arbete.

Professionell golvläggning i Lilla Edet

Eje´s Golv är anslutna till GBR, Golvbranschens branschorganisation. De innebär att vi uppfyller deras krav på ordnad ekonomi, att vi följer branschens riktlinjer och att vi lämnar 1 års utförandegaranti på material- och installationsfel.

Oavsett om du planerar en förändring i ditt hem, i en brf eller på företaget så vill vårt team hjälpa dig. Tveka inte att kontakta oss för att berätta om dina golvplaner, ställa frågor eller begära en offert för din kommande golvläggning i Lilla Edet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med att skapa det perfekta golvet!

Vill du att vi kontaktar dig gällande golvläggning?