Inredningsbutik med varor efter säsong

Inredningsbutik i Trollhättan

Välkommen till din inredningsbutik i Trollhättan. Vårt uppdrag är att förse dig med stilfulla produkter av hög kvalitet som får ditt hem att se och kännas som bäst. Vi har ett brett utbud av möbler, tillbehör och inredningsartiklar från de främsta varumärkena i branschen, så att du kan hitta allt du behöver för att skapa ditt perfekta rum.

Kom förbi idag och låt vårt erfarna team hjälpa dig att förverkliga din vision. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi säljer varumärken som: Affari of Sweden, Bloomingville, IB Laursen,

Iris Hantverk, Madam Stoltz, House Doctor, Meraki, Strömshaga,  Victor Vassier m.fl.

Inredningsbutik med fokus på kvalité

Om du letar efter en inredningsbutik som fokuserar på kvalitet har du kommit till rätt ställe. På Eje Holgersson Golv är vi stolta över att erbjuda vackra och välgjorda produkter som ger ditt hem en touch av lyx. Från möbler till hemtillbehör har vi något som passar alla smaker. Och eftersom vi anser att kvaliteten aldrig får äventyras arbetar vi bara med de bästa leverantörerna i branschen. Så om du letar efter inredningsidéer och produkter som garanterat kommer att imponera, besök vår butik idag. Du kommer inte att bli besviken!

Inredning från IB Laursen