Företaget

En kort återblick i företagets historia, år 1981 startade Eje Holgersson företaget men då under namnet Miljörummet. Det som då ingick i sortimentet var golv, färg, persienner och markiser. År 1991 flyttade företaget verksamheten till nya och större lokaler i centrala delen av Trollhättan. Företaget valde i detta skede att fokusera verksamheten på golv och färg, vilket innebar att persienner och markiser utgick från sortimentet och verksamheten.

År 1998 flyttade Ejes Golv AB till nuvarande lokaler på Tingvallavägen 34 i Trollhättan. De nya lokalerna förvärvades tillsammans med Kese Måleri.

Den verksamhet vi bedriver idag är golventreprenad med både mattläggare och plattsättare. I lokalerna finns även en stor butik med ett brett sortiment inom golv, kakel, färg och tapeter från ledande tillverkare. I butiken arbetar heltidsanställd personal med en gedigen kunskap och erfarenhet inom branschen.

Då vi ser att det finns en stor efterfrågan hos våra kunder efter kakel och klinkers, ser vi det som en naturlig utveckling att utöka vår entreprenad gällande keramiska arbeten så som badrumsrenoveringar mm.

Vårt primära geografiska område är Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla, med omnejd.
För närvarande är våra tydligaste kundgrupper privatpersoner, kommunala bolag, fastighetsägare samt mindre och medelstora byggföretag.

Varmt välkomna hälsar vi på Ejes Golv AB.